SACRED CACAO CEREMONIE – EEN REIS DIEP IN JE HART

Maak kennis met een sacred cacao ceremonie.
Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties van de cacao spirit en verbind je met de kern van je Zijn.
 
Wat is een cacao ceremonie?
Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost.
Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbindt ons intuïtief met moeder aarde. 
Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, de nieren en lever te ontgiften, stress te verminderen en versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen. 
Cacao wordt in Midden en Zuid Amerika al sinds mensenheugenis beschouwt als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. En wordt daar ook wel het ‘elixer van de goden’ genoemd. Een inheemse mythe stelt dat wanneer de aarde en haar bevolking uit balans is, de ‘sacred cacao’ uit het regenwoud komt om de harten van mensen te openen en deze planeet terug te brengen naar een staat van harmonie en balans. Deze tijd is nu! 
De cacao die bij deze ceremonie gebruikt zal worden komt uit Peru en is rauwe cacao in de puurste vorm. Het is met zorg en liefde geteeld speciaal voor ceremonies. De elixer is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect. 

Inhoud van de workshop
De ceremonie is een uitnodiging om terug te komen naar je essentie. Om JA te zeggen tegen het leven in haar totaliteit en facetten van onszelf te herontdekken die we vergeten waren. 
We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de elementen, de chakra’s en dans. Op een liefdevolle manier word je door een reeks oefeningen geleid waarbij je, binnen de geborgenheid van gemeenschap, weer in staat gesteld word je eigen reflectie te zien. Verliefd te worden op jezelf. En op een diep niveau een verbinding aan te gaan met alles wat is.
Follow your BLISS!
Geef je over aan de ‘sacred cacao’ en…
Laat je creativiteit weer stromen
Laat gestagneerde energieën in lichaam en geest los
Ervaar dat alles wat je zoekt – LIEFDE, VREUGDE, VRIJHEID, VREDE, WAARHEID – al binnen in is
 
Voor wie: Voor iedereen die verlangt naar een diepgaande verbinding met zichzelf en natuur wilt.
Prijs: €25
Datum: Nog nader te bepalen.